follow Catalog firme » Sanatate frumusete » Saline » Judetul MURES
  home     Saline   Judetul MURES

Saline Mures

Obtineti cel mai bun pret pentru saline completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
salinoterapia, saline suprafata, saline targu mures, saline mures, salinoterapie, saline, saline artificiale, saline de suprafata (TARGU MURES, MURES)
Firma noastra este specializata in constructii de saline artificiale, cabine sauna salina, cabina salina si cabina sauna. Puteti alege dintr-o gama larga de produse si accesorii pentru salina cum ar fi: cabina salina, infrasauna salina,bio sauna salina, aroma sauna salina, echipamente pentru salina , seturi de accesorii de lux, iluminari ambientale cu Leduri benefice pentru Chromotherapie precum si alte elemente de wellness...
0755 *** ***Click aici!
salina (Targu Mures, MURES)
Luxcontur este o societate tanara dinamica cu un spectru larg de activitate. principala activitate este importul si montajul de cabine de baie prefabricate din fibra ce sticla sansystem, bai compacte care se adreseaza in mod special saloanelor de spital, caminelor de studenti, caminelor de nefamilisti, caminelor de batrani, pensiunilor, caselor sociale, mansardelor si nu in ultimul rand caselor si construtiilor de lemn, aceste..
0757 *** ***Click aici!
salina reghin (Reghin, MURES)
La 3 kilometri de centrul municipiului reghin pe strada dealul brezii nr. 45 aveti perfectiunea luxului si inspiratia naturii la indemana. complexul turistic ayma a fost creat ca o oaza de liniste si relaxare. clientii nostri se pot bucura de hotel restaurant, bar - terasa, sala conferinte, loc de joaca pentru copii, sala de sport, sala de fitness, piscina, jacuzzi, sauna, salina, masaj..
0737 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie